Hvad dælens er nu det for noget?

Jetlag. Hvornår er det lige røget på WHOs liste over verdens mest modbydeligste sygdomme? På højde med SARS, den sagnomspundne Dengue-feber og den helt onde herpes. Du kender typen, der på dag 4 efter ferien sidder og hænger med hovedet og savner sympati, og man giver efter, selvom man i samme sekund når at fortryde bittert. “Du virker lidt mut, er der noget galt?”. Svaret kommer prompte og leveres med et dystert og nærmest hviskende toneleje, som kun en bedemand kan efterleve: “Jetlag” … og øjnene ruller i hovedet på vedkommende på den der insinuerende facon, hvor der lægges op til at man svarer: “Uh ha, fy føj da, det var en slemmer en da, er du ok, har du været ved lægen, får du noget for det, hvor længe har du igen?” Prøvligeoghørher globetrotter, jetlag er hverken en virus eller på andre måder værre, end når man har fået for lidt søvn et par dage – eller når man er kommet til at gå på bar på en hverdag, og skal tidligt op dagen efter! Tag dig sammen, jeg kan simpelthen ikke overskue at fodre dit medlidenhedssøgende opmærksomheds-gen, prøv at gå tidlig i seng og stå op igen til normal tid, voila! … og klap så kaje, når vi snakkes imorgen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: