11 tegn på, at du er pænt prollet

Og nu er det blevet tid til “prolle-listen”.

11 tegn på, at du uden tvivl “bonger” ud i toppen som flaming prolle. Kan du sætte kryds ved et par stykker, skal du nok lige se dig selv i spejlet. Kan du sætte kryds ved samtlige, skal du nok bare få en henvisning fra lægen.

1. Du frekventerer ivrigt Jensens Bøfhus – og kommer med facebook updates som “Så så man lige mig voldspise en god frokostbøf og gå amok i fri salatbar”. Prøvligeoghørher: Hvis samlebåndsbøf, slatten iceberg og dårlig deko er lig med kvalitetsmad og restauranthygge, så har du enten verdens mest triste smagsløg, eller også så trænger du til at komme lidt ud af din comfortzone.

2. Du bruger gerne en lørdag formiddag på at finde tobak og rullemaskine frem – og så ellers lige rulle dig 200 smøger, som du derefter kan putte i dit plastik-etui (dog kun 20 af gangen). Prøvligeoghørher: Det smager af lort, det er dårlig stil og du burde få dig en hobby. Case closed.

3. Du er en mand, der mener at dine slim Iceman t-shirts og sølvhalskæde er dét kvinderne vil ha’. Prøvligeoghørher: Hop ud af 90’erne, der findes faktisk andre butikker end Din Tøjmand.

4. Du har dit eget mobildiskotek. Prøvligeoghørher: Cerwin Vega, Vengaboys og stroposkob gør dig ikke til Trentemøller, comprende?

5. Du har ikke fattet, at det er mega latterligt og topgrimt at du ikke har udskiftet dine gamle 80’er skåle i pastelhelvede-mønster. Prøvligeoghørher: Bare fordi de ikke “fejler noget” som i at de ikke er gået i stykker, det betyder ikke at de ikke fejler noget. Det gør de, de er grimme og du ligner en nar, når du sætter dem på bordet! (Denne er møntet på mig selv, og trods tidligere blogindlæg er skålene blot sat til side og ikke røget ud – men det sker nu!)

6. Du ejer et par Crocs og hører ofte dig selv sige “Jamen de er bare mega nice at have på!” Prøvligeoghørher: Der er meget, der er “nice” at have på, men det betyder ikke, at æstetik og sund fornuft skal ha’ fingeren. Vi er andre mennesker, der skal se på det vanvid. Ud med dem!

7. Du stemmer DF. Prøvligeoghørher: …

8. Du nægter at have en facebookkonto, for som du siger “Jeg vil ikke støtte sådan et multi-internationalt firma, der bare vil gøre mig afhængig og så stjæle mine oplysninger, og jeg forstår ikke, at I ikke kan se det!”. Prøvligeoghørher: Der er sket meget med nettet siden midt 90’erne, og enten så får du lige hovedet ud af nummi og ser, hvordan tingene reelt hænger sammen – eller også så klapper du lige kaje med din uvidenhed om det IT samfund vi lever i, imens du sjovt nok elsker at Google dig frem til alskens hjemmesider.

9. Du konkluderer, at du nu konstant har set Netflix i dagevis og er nået til 3. sæson af The L-Word. Prøvligeoghørher: Bare fordi der er girl-on-girl action 5 gange i hvert afsnit, er det stadig en tøseserie for dælens. Der må sgu da være andet du kan bruge din tid på – få et liv! (Denne er også møntet på mig selv. Hmm.)

10. Du er kvinde og kommer hjem fra frisøren og ligner en, der er blevet 10 år ældre hver eneste gang. Prøvligeoghørher: Bare fordi du og hele din familie inkl. dine hunde har kommet ved samme frisør i et dekade eller to, må du gerne lige prøve at læse et modeblad en gang i mellem, eller om ikke andet prøve at få en “second opinion” fra en du kender, der rent faktisk ikke bruger al sin fritid i et storcenter.

11. Du har hørt denne sætning et par gange fra det modsatte køn “Du er sgu da lidt af en bonderøv inderst inde, hva”. Prøvligeoghørher: Hvis du har hørt det flere gange, er der måske noget om snakken, smartass! (Denne her er sgu også møntet på mig … pis også.)

143960

(fååååååårk de er ugly)

med emneordet , , , , , , , ,

3 thoughts on “11 tegn på, at du er pænt prollet

 1. Kristina siger:

  Åh, Gud.. jeg er 9 ud af 11. Jeg var 0 ud af 11 inden jeg flyttede til Lolland :/

  • onkelsblog siger:

   Haha.. et eller andet sted tror jeg ikke helt, det står så slemt til hos dig. Selvom jeg nu selv har besøgt Lolland ved flere lejligheder og observeret at jeg ikke kunne checke ind på facebook pga nul dækning – så gætter på man ikke checker ind så meget på Lolland. Men du kan have ro i sindet, det hjælper alt sammen at du bærer “0’et” i hjertet 🙂

 2. Ukendt siger:

  Du mangler nr. 12
  Du bor i Rødovre eller Hvidovre. Prøvligeoghørher: Disse to områder har intet med Caffelattecremen af Hovedstaden at gøre, så hold dig derfra med mindre du bare er på gennemkørsel på vej hjem til dine jyske aner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: