Hvorfor er det lige, at det her kommer bag på dig?

Der er åbenbart en del mennesker, der bliver overraskede over en ellers ganske logisk kædereaktion. Du går ind i et supermarked (i mit tilfælde var det Føtex), du fylder kurven, du går til kassen, du lægger varerne på båndet, du betaler og pakker posen og skrider. Hvad er det i den proces, der er tvivl om? Gang på gang oplever man, at folk bliver dybt overrasket over, at det er blevet tid til at fatte pottemånen og smide nogle mønter afsted til ekspedienten. Måske har du selv set dem. Typerne, der har en kæmpe kurv fuld af varer – varerne kommer på båndet og kørt igennem kassen. Herefter går vedkommende ned og starter hele disciplin “pakning af varer” ved at ryste poserne, så de folder sig ud, der bliver pakket omhyggeligt, og hov, æggene skal ikke i nu, op med dem igen, og så kan porrerne lige være her og … resten af folkene i køen står og bliver mere og mere utålmodige. Og da ekspedienten bliver nødt til at gentage, at det bliver altså 435,50 – så kommer det åbenbart som et kæmpe chok for vedkommende, som næsten forskrækket udbryder: “Åh, nå, jamen, ok, øjeblik så!” alt imens, der først nu skal til at ledes i lommer, tasker og bh efter det skide dankort. For helvede. Spild af liv lige midt i Føtex.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: