Nytår, nøjsere og nye ord!

Jamen, vi skal da til det igen. Købe en ny kalender. Og lige reminische lidt over det forgangne år.

Dagene op til årsskiftet er gået med tunge skridt (mest fordi de 6 kilo svin med tilbehør, der blev indtaget i juledagene ikke helt er gledet ned. Ja, det matcher dårligt Thomas Rode biblen – kald det “manglende komplians”) og i mit tilfælde er selveste nytårsaften først blevet endeligt planlagt i disse dage. Men det vender jeg lige tilbage til.

Først skal vi lige tage et tilbageblik på 2012. Det var året, hvor den frække Gangnam nøjser tog os alle med storm – og gav i hvert fald os, der ikke har set Vild Med Dans – lidt flere muligheder på gulvet. Jeg havde faktisk skrevet sådan en Gangnam nøjser øverst på ønskesedlen i år, for hold da kæft sådan en hoppende buddy gad jeg godt ha’. Jeg fik dog Baconnaise på dåse i stedet for af en fransk bulldog, og så glemte jeg lidt om nøjseren.

Tyvetolv var også året, hvor jeg måtte vinke farvel til et par stykker på vennelisten grundet dennehersens blog, jeg har mig. Karikerede øjebliksbilleder er åbenbart hylende morsomme lige indtil man genkender sig selv i et splitsekund. Jeg kan nu berolige kommende vægelsindede med at det nye år ikke blot kommer til at afspejle min indre trang til at brokke mig (den trang er stor), men jeg vil også tage vare på de søde, hyggelige, dejlige, bekræftende, berusende og boblende smil i hverdagen. Lige indtil vi alle brækker os. Bevares, jeg er jo også en følsom fyr. Jeg har bare ikke lige så meget tålmod gemt i puklerne, som mange andre. Men det arbejder jeg videre på, kald det et nytårsforsæt. (Ja, man må jo også give lidt af sig selv engang imellem).

Vi må heller ikke glemme, at tyvetolv bød på Netflix. Og jeg fandt ud af lige at køre et bette bit torrent trick efterfølgende. Så pt. har jeg nu set alle afsnit af Sons of Anarchy, Breaking Bad, Weeds, Mordern Family og The Walking Dead, og har nu kastet mig over Boardwalk Empire, inden jeg napser de sidste sæsoner af Mad Men. Hmmm … måske tyvetretten skal beriges med mere “levende” indhold? I såfald tænker jeg, at det vel godt kan starte på Era Ora. Bare for hyggens skyld.

Nåhmen tilbage til dagens store emne, selveste nytårsaften. Den kommer til at forløbe i godt selskab. Ganske vist i Nordvest, men i godt selskab. The Dream Team møder Syholdet (there’s a first time for everything). Menuen er lakseroulade, ølmarineret lam med tilhørende rodfrugter, en lækker dessert jeg ikke kan huske, og så noget jeg godt kan huske: Hvide russere, rom og cola, masser af bobler og en kasse Slots Classic fra Tyskland (courtesy of Farleif). Det bliver en slags temaaften i aften. Det handler nemlig om at tilføre festen en række fede ord. Jeg ved allerede at ord som swag, dope og top dollar vil blive kastet for vildt i grams. Jeg selv bidrager med det nøje udvalgte “superfly”. Alt i aften bliver superfly. “Margrethe er bare for superfly, altså”. “Den her pagne smager bare superfly”. “Kæft, du ser superfly ud”. “Jeg tror nok lige, at jeg er en superfly danser”. “Den bordbombe var da bare grande superfly, jeg mener det”. “Jeg kunne nok godt lige napse en omgang superfly kransekage lige omkring nu”. “Du har bare sådan en superfly aura” …

Lad os lige gøre 2013 total superfly – og mere myrra skær til alle!
Pas på jer selv i aften.

Ciao 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: