Fobier du nok ikke lige kendte til

Man kan jo altid lige hive en lille liste op af lommen, og i dag er blevet tid til obskure fobier, jeg ved, jeg aldrig slipper af med. Hvis der er nogen af jer derude, der kan nikke genkendende til det, så sig endelig til – så jeg ved, jeg ikke er alene med det her!

1. Jeg er dødsens angst for denne hersens citrusbastard kaldet pomelo. Jo jo bevares, den ser sgu da ganske frisk og harmløs ud ved første øjekast. Men jeg ved bare, at der er noget rablende galt, så snart jeg har pillet den, og ser dens noget læderagtige “hud”. Det bliver så endnu værre i det øjeblik, jeg prøver at putte et stykke i munden og tygge lidt på det. Hvad fuck er det der sker med denne såkaldte frugt, jeg får med det samme testet min gag reflex, og kan konstatere at den virker. Og jeg tænker, at det må være naturens måde at sige til os homosapiens, at alt der ligner en lime IKKE nødvendigvis skal i munden! Seriøst, den helt ubeskrivelige konsistens som denne pomelo-gøj byder på, er jo sådan en af slagsen, hvor det er ret umuligt at sige, om det er en anden mands røvballe, jeg er ved at tygge på (hvis der absolut skal ædes røv for det skal der jo, så tager jeg en røv som jeg tager min vin – classy, sassy og med en moden præference for de spicy hun-druer), om det er en møghamrende gusten appelsin, der har ligget afpillet lidt for længe i forruden af en gammel Volvo (på et instrumentbræt, der engang var sort, men nu har en noget mørnet askegrå eksistens) – eller om der skulle være tale om et skjult kamera show med Annette Heick (lader den lige stå et øjeblik). Frugter man bare ikke kan regne med, de skræmmer sokkerne af mig, så er det sagt!

2. Gulvtæpper og negle. Ved udmærket godt at de fleste har det sådan med negle på en skoletavle. Men det rører mig ikke, det gør det derimod, hvis jeg tvinges til at køre hånden henover et gulvtæppe. Bare tanken om det, får min hud til at stå i flammer, min milt til at prøve at kravle ud af nummi på mig – og min krop ender faktisk i stress. Stress over ikke at vide, om det er sådan her det føles at dø (ung), eller om det hele kan redes ved at vomitere som en syg grønlænder midt på stedet. Det er den slags stress, man har lidt svært ved at forklare til sin læge. Men det kan en fobi jo gøre ved en sådan noget. Og please venner, bare fordi jeg har sagt det nu, behøver I ikke lokke mig til at prøve at køre hænderne gennem et gulvtæppe ved næste mulige lejlighed, vel. Så kaster jeg op på jer!

3. Jeg er pisse bange for skjult kamera show med Annette Heick. Ok, denne her er nok ikke en decideret fobi, men den bør nævnes uanfægtet. For uanset hvor meget jeg prøver at face my fears, så er hun for mig ligeså scary og ligeså træls, som jeg forestiller mig, at en Tjernobyl-gevækst ville være at ligge i ske med. You get the picture? Ser jeg Annette Heick, ser man mig 4 sekunder efter løbe febrilsk gennem Amager for at komme ud til Svenskerbroen og hoppe ud – imens jeg skriger “Keeeeeeeld for fanden, hvad har du gjort??” (Vil skrige det på latin, fordi det bare ville være et sejt citat på gravstenen).

Det var bare lige det jeg ville sige, hej hej!

Pomelo-6

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: