Do’s and don’ts i metroen

Det handler om stil, når du vifter med dit klippekort! Sådan er reglerne, og du kan ligeså godt bare komme ind i kampen, for jeg helmer ikke før alle er med her! Offentlig transport er sygt nok i forvejen, så derfor må vi lige her rydde lidt op i nogle misforståelser for, hvad der er god stil, og hvad du bare pænt meget skal snuppe en iskold tyrker på.

Piger med en Haglöf Tight rygsæk sirligt fastmonteret, som om de skal på stroppetur med BS, men i virkeligheden skal de bare have metroen til Flintholm. Hallo, hvad fanden er der sket, jeg troede I var vilde med tasker, design og god stil? Stop nu det der vanvid, tøser. Dilleren dør, når vi ser den slags der. Og der skal jeg da lige sige, at når vi i forvejen selv har begivet os ned i det der lunkne og lufttætte transport-rør, så har vi altså brug for lidt opmuntning. Må jeg anbefale, at I sådan ca. lige nu stopper det der trekking-look! Ja, jeg ved godt at den er ”praktisk”, og der er plads til hele to vanddunke til turen. Men du får altså et los i nummi alligevel – ixnay on the rygsæk, please!

Nu vi er ved adfærden i forbindelse med offentlig transport, så undrer det mig at så få københavnere (og jyder i storbyen) er så fantasi- og eventyrforladte, som det må være tilfældet. Folk har altid så pisse travlt, og ind- og udstigning i metroen og toget er jo én lang kamp for at være den første (why, tror ikke der venter medaljer, gør der?). Og når man så når frem til trapperne på stationen, så kan man vælge den old school version, eller man kan forsøge sig med den mere moderne og elektroniske af slagsen. Men hvorfor står alle stille på rulletrappen? Altså, du har her en gylden mulighed for spontant at bevæge dig i dobbelt-op tempo. Men det gider du ikke eller hvad? Jeg forestiller mig altid, at jeg er superhelten Uncle-Ace, der smelter alle kvindehjerter med mit blik, når jeg haster forbi – i bedste overskuds-speed nærmest majestætisk sejlende op fra undergrunden. Sig mig, er jeg den eneste, der ynder at mestre denne disciplin? Til gengæld skal du vide, at det er pisse dårlig stil, når du giver mig et mega chok med det der kæmpe brag, der bryder gennem metroen, når du rejser dig i en fart fra dit klapsæde UDEN lige at skænke en tanke, at jeg altså ikke har fået morgenkaffe endnu!

Ps. Er du en af dem uden Haglöf, så stik mig et smil, jeg superhelter den på Nørreport ved 9 tiden de fleste hverdage. Hasta luego!

foto (3)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: