Kæft, jeg er nedern!

– men nu råder jeg bod på det. I hvert fald et lille skridt i den rigtige retning. Det I lige må vide her, det er at jeg jo oprindelig er jyde. Og som jyde, så skiller man sig ikke bare sådan lige af med ting, der faktisk ikke fejler noget, altså funktionelt. Ja, det her kommer jo paradoksalt nok kun få dage efter jeg postede mit indlæg omkring den åbenlyse fejl ved “praktiske kvinder”. Må vel se i øjnene, at jeg inderst inde er lidt af en bonderøv selv. So I’ve been told.

Men historien er altså, at i en lang årrække … ja, ok nok siden jeg var 20 eller sådan (pinligt!!), er der åbenbart tre små skåle, der af mystiske årsager ikke er endt i Frellsens Hær. Altså, det er jo bare nogle skåle til salat og sådan, hvad er der så forfærdeligt ved det, tænker du måske. Det skal jeg sige dig. DE ER GYSELIG GRIMME! På den der pisse-fesne firser måde. Jeg må jo have tænkt: Nå, men de fungerer jo stadig. Jeg ved det ikke. Men jeg ved, at jeg gennem tiden har måtte opleve diverse slet skjulte kommentarer fra det modsatte køn. Ja, der var sågar en der direkte mistede appetitten, da maden på bordet var anrettet i disse skåle. Det får man så at vide flere år efter (tak for røv!). Nåhmen, jeg kan jo ikke have denne skamplet hængende på mig, jeg er jo for fanden en moderne mand med god stil, ikk (!?).

Så nu vil jeg blot dokumentere, at jeg har været en 80’er retardo alt, alt for længe (selvom de der skåle har været kanon til guacamole, skal jeg hilse og sige), og nu må jeg jo gøre noget her – der kommer vel et tidspunkt i enhver mands liv, hvor han lige stepper up og claimer sin stil (eller noget). Så værsgo females, en æra er slut, og jeg starter en ny, nu ryger de omstridte skåle i skralderen!! Jeg lover bod og bedring til enhver, der har måtte trækkes med et måltid hos mig med “nedturs-skålene” – IT’S FINALLY OVER!

Bon appetit.

Nedturs skåle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: